Havaijilainen kalapata
Annoksia: 25 kpl
Annoskoko: 260 g
Määrä: 6,5 kg
L
Laktoositon
(laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
M
Maidoton
(ei lisätty maitoa tai maitotuotteita reseptin ainesosana)
K
Kananmunaton
(ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
G
Gluteeniton
(ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
1,400 kg | IsoMitta Kasvis-soijarisottoaines |
0,500 kg | Kirjolohikuutio, pakaste |
1,000 kg | Wok-vihannekset, pakaste |
Mittaa vuokaan IsoMitta Kasvis-soija risotto -aines, kirjolohikuutiot ja pakastevihannekset. | |
2,300 l | Vesi |
1,000 l | Kookosmaito, säilötty |
0,004 kg | Curry |
0,001 kg | Inkivääri, jauhettu |
0,008 kg | Tilli, hienonnettu, pakaste |
Valmista vedestä, kookosmaidosta, mausteista ja tillistä liemi. | |
Kaada liemi vuokaan ja sekoita. | |
Kypsennä yhdistelmäpaistolla (kosteus 50%) 160 C noin 35 - 40 min. | |
Sekoita risottoa varovasti kun otat sen uunista, ripottele joukkoon katkaravut ja peitä kannella. Anna rioston vetäytyä n.10 min ennen tarjoilua. | |
*halutessasi voit korvat katkaravut lohikuutioilla ja lisätä ne joukkoon valmistuksen alussa. | |
0,500 kg | Katkarapu, pakaste |