Currykalavuoka
Annoksia: 16 kpl
Annoskoko: 280 g
Määrä: 4,48 kg
G
Gluteeniton
(ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
1,400 l | Vesi |
0,600 kg | Riisi, pitkäjyväinen |
0,018 kg | IsoMitta Kalaliemiainekset |
Kypsennä riisit Kalaliemiaineksella maustetussa vedessä. | |
0,600 kg | Suikalevihannes, pakaste |
0,800 kg | Kirjolohikuutio, pakaste |
0,006 kg | Sitruunainen kalamauste |
0,010 kg | Tilli, tuore |
0,010 l | Sitruunamehu, makeuttamaton |
Pane puolet kypsästä riisistä 1/1 GN-vuoan pohjalle ja suikalevihannekset riisin päälle. Lisää lohikuutiot sekä loput riisistä vuokaan. Mausta kalamausteella, tillillä ja sitruunamehulla. | |
Kastike: | |
0,100 kg | Margariini 60 %, laktoositon |
0,400 kg | IsoMitta Mausteinen Currykastike -ainekset |
2,200 l | Vesi |
Valmista currykastike pakkauksen ohjeen mukaan ja kaada se päällimmäiseksi vuokaan. | |
Kypsennä currykalavuoka uunissa 170°C:n lämpötilassa noin 30 minuutin ajan. | |
KOKEILE MYÖS: | |
Voit korvata kalan broilerisuikaleilla ja maustaa ne Oriental maustesekoituksella ja yrttitarhan sekoituksella. Riisi keitetään tällöin vähäsuolaisessa kanaliemessä. |