Curry-Perunanuudelikeitto

Annoksia: 14 kpl
Annoskoko: 202 g
Määrä: 2,828 kg

Muokkaa annoskokoa tai annosmäärää

L Laktoositon (laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S Soijaton (ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
K Kananmunaton (ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
G Gluteeniton (ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
0,090 kg IsoMitta kylmäsuurusteinen vaalea kastike-/keittopohja
1,500 l Vesi
Ripottele kylmäsuurusteinen vaalea kastike-/keittopohja-aines kylmään veteen, sekoita hyvin. Anna turvota 5 minuuttia.
0,250 l Kookoskerma
0,250 l Ruokakerma, laktoositon 15 %
0,020 l Touch of Taste Asian Green & Fresh fondi
0,020 l Touch of Taste Asian Red & Hot fondi
Currytahna, keltainen
Kurkuma, jauhettu
Lisää joukkoon kookoskerma, ruokakerma, Asia fondit, currytahna ja kurkuma. Sekoita hyvin.
0,050 kg Sipulikuutio, pakaste
0,400 kg Vihannessuikale, pakaste
0,400 kg perunanuudeli
Lisää joukkoon jäiset vihannekset ja perunanuudeli. Laita massa GN-pakkiin ja kypsennä höyrypaistolla 165 astetta, 40% kosteutta noin 45 minuuttia. Voit valmistaa keiton myös kattilassa/padassa.
Makuasia 1/2024
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »