Currynen kala-katkarapukeitto

Annoksia: 10 kpl
Annoskoko: 350 g
Määrä: 3,5 kg

Muokkaa annoskokoa tai annosmäärää

L Laktoositon (laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
G Gluteeniton (ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
1,200 l Vesi
0,160 kg IsoMitta Mausteinen Currykastike -ainekset
0,800 l Vesi
0,050 l Touch of Taste Hummerifondi
Kuumenna vesi kiehuvaksi.
Saosta currykastikeaines-vesi-suuruksella. Lisää Hummerifondi ja kiehauta.
0,200 kg Fenkoli
0,150 kg Purjosipuli
0,100 kg Porkkana
Lisää paloitellut kasvikset ja purjoviipaleet.
Anna kiehua 5 -10 min.
1,200 kg Fileoitu kala (kirjolohi, siika, kuha...)
Lisää paloiteltu kala.
Anna kiehua hiljalleen 5 min.
0,150 kg Simpukka, pakaste
0,100 kg Katkarapu, pakaste
0,010 kg Korianteri, kokonainen
0,015 l Limemehu
Lisää äyriäiset ja anna kiehahtaa.
Juuri ennen tarjoilua lisää hienonnettu tuore korianteri.
Makuasia 1/2024
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »