Chorizo borshkeitto
Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 320 g
Määrä: 6,4 kg
L
Laktoositon
(laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S
Soijaton
(ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
K
Kananmunaton
(ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
G
Gluteeniton
(ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
0,900 kg | Punajuuri |
0,300 kg | Porkkana |
0,150 kg | Selleri, kuorittu |
0,600 kg | Valkokaali |
0,600 kg | Punakaali |
Kuori juurekset ja raasta karkealla terällä tai aja suikaleiksi. Suikaloi kaalit. (Reseptillä käyttöpainot, ei sisällä esivalmisteluhävikkiä) | |
0,280 kg | Sipuli |
0,015 kg | Valkosipuli |
Kuori ja kuutioi sipulit ja hienonna valkosipuli. | |
0,050 kg | Voi, laktoositon |
0,080 kg | Tomaattipyre |
Freesaa tomaattipyre kattilassa ja lisää sipulit, jatka freesausta. Liäss suikaloidut juurekset ja kaali, freesaa hetki. | |
2,500 l | Vesi |
0,030 kg | Bong Kanaliemiainekset, 0,5 % |
0,050 l | Valkoviinietikka |
0,008 kg | Laakerinlehti |
0,005 kg | Mustapippuri, kokonainen |
0,013 kg | Suola |
0,800 kg | Chorizomakkara |
Lisää vesi (niin että kasvikset jäävät noin 2-3cm vedenpinnan alapuolelle), etikka, liemiainekset ja mausteet. | |
Keitä miedolla lämmöllä n.1h kunnes juureket ovat hiukan pehmentyneet. | |
Lisää viipaloitu chorizomakkara vasta keittämisen loppuvaiheessa ja anna kiehahtaa. | |
0,250 kg | Smetana, vähälaktoosinen |
0,050 kg | Hunaja |
Tarjoile mausteinen keitto hunajalla maustetun smetanan kansssa. |