Cheddar-juustokastike
Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 110 g
Määrä: 11,0 kg
L
Laktoositon
(laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S
Soijaton
(ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
K
Kananmunaton
(ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
G
Gluteeniton
(ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
0,250 l | Ruokaöljy |
0,300 kg | Sipulikuutio, pakaste |
8,000 l | Vesi |
0,750 kg | IsoMitta Vaalea kastike-/keittopohja-ainekset |
Kuullota sipulit kevyesti öljyssä. | |
Lisää vesi ja sekoita pohja-ainekset joukkoon. | |
Kiehauta ja hauduta pari minuuttia koko ajan sekoittaen. | |
Jos valmistat suuremman määrän kerralla, kiehauta osa vedestä erikseen ja sekoita loppuun veteen pohja-ainekset. Lisää suurus kiehuvaan veteen ja hauduta pari minuuttia silloin tällöin sekoittaen. | |
0,300 kg | Parmesanjuusto, raaste |
2,500 kg | Cheddar-sulatejuustovalmiste |
Lisää joukkoon juustot. | |
Kypsennä, kunnes juustot ovat sulaneet ja kastike kuumentunut. | |
0,300 kg | Persilja |
0,005 kg | Mustapippuri, rouhittu |
Suola | |
Mausta mustapippurilla oman maun mukaan. | |
Lisää lopuksi hienonnettua persiljaa. | |
Kastike-/keittopohjat ovat vähäsuolaisia. Lisää suolaa makusi mukaan. |