Charlotta Russe
Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 65 g
Määrä: 1,3 kg
L
Laktoositon
(laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
0,415 kg | Kääretorttu |
Leikkaa kääretortusta n. 0,5 cm:n paksuisia viipaleita ja asettele ne kelmulla vuorattuun kulhoon. (vuoan tilavuus n. 4l) | |
Huom: Tarkista valmiin kääretortun laktoosipitoisuus. Ohjeessa käytetty laktoositonta vadelmatorttua. | |
0,230 kg | IsoMitta Kuningatarvaahtoainekset |
0,300 l | IsoMitta Vispi -vispautuva kasvirasvasekoite 24 % |
0,300 l | Kevytmaito, vähälaktoosinen |
0,120 kg | Mustikka, pakaste |
Mittaa kulhoon vaahtoainekset, kasvisrasvasekoite ja maito. Vaahdota kuohkeaksi. | |
Lisää mustikat jäisinä kuohkeaan vaahtoon. | |
0,020 kg | Liivatelehti |
Liota liivatteet kylmässä vedessä. | |
Sulata liivatteet omassa nesteessä ja lisää pieneen osaan vaahtoa. Yhdistä vaahdot varovasti tasaiseksi vaahdoksi. | |
Laita vaahto torttuviipaleilla vuorattuun kulhoon. Anna hyytyä n. 2h kylmässä. | |
Tarjoile sellaisenaan tai kermalla ja marjoilla koristeltuna. |