Cafe de Paris -kastike
Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 50 g
Määrä: 1,0 kg
G
Gluteeniton
(ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
0,180 kg | Voi, laktoositon |
0,090 kg | Sipuli |
0,015 kg | Anjovisfilee |
0,030 kg | sinappi |
0,030 kg | Tomaattipyre |
0,015 kg | Kapris |
0,002 kg | Cayennepippuri |
0,002 kg | Rakuuna |
0,007 kg | Persilja |
Kuullota kuutioidut sipulit voissa, lisää mausteet ja hauduta hetki. | |
0,470 l | Vesi |
0,115 kg | IsoMitta Bearnaise-kastike -ainekset |
Sekoita veteen IsoMitta Bearnaisekastikeainekset ja lisää seos kattilaan. Kuumenna ja anna hautua muutama minuutti välillä sekoittaen. | |
Jos valmistat kastiketta useampia litroja, sekoita kastikeainekset osaan kylmää vettä. Lisää loppu vesi freesattujen mausteiden joukkoon ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää suurus sekoittaen kiehuvaan kastikepohjaan ja anna hautua muutaman minuutin ajan. | |
0,015 l | Sitruunamehu, makeuttamaton |
0,030 l | Madeira |
0,003 kg | Sokeri |
Soseuta kastike ja mausta lopuksi sokerilla, madeiralla ja sitruunamehulla. |