Broileririsotto perunahipusta
Annoksia: 14 kpl
Annoskoko: 300 g
Määrä: 4,2 kg
L
Laktoositon
(laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S
Soijaton
(ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
K
Kananmunaton
(ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
G
Gluteeniton
(ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
0,150 kg | IsoMitta kylmäsuurusteinen vaalea kastike-/keittopohja |
1,400 l | Vesi |
Ripottele kylmäsuurustuva kastike-/keittopohja -aines kylmään veteen, sekoita hyvin. Anna turvota 5 minuuttia. | |
0,800 l | Ruokakerma, laktoositon 15 % |
0,250 kg | Juustocreme, laktoositon |
0,025 kg | Bong Kanaliemiainekset, 0,5 % |
Valkopippuri, jauhettu | |
Lisää pohjaan ruokakerma, juustocreme, liemijauhe ja valkopippuri. Sekoita hyvin. | |
0,500 kg | Broilerin fileekuutio, kypsä |
0,100 kg | Sipulikuutio, pakaste |
0,300 kg | Vihanneskuutio, pakaste |
Lisää jäiset vihannekset, sipuli ja broilerikuutio. Sekoita hyvin. | |
1,000 kg | Perunahippu |
Sekoita joukkoon jäinen perunahippu. Laita massa GN-pakkiin. Paista yhdistelmäpaistolla 165 astetta, 40% höyryä noin 45 minuuttia. Anna vetäytyä 10 minuuttia ja tarjoile. |