Bataattimousse

Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 30 g
Määrä: 0,6 kg

Muokkaa annoskokoa tai annosmäärää

S Soijaton (ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
K Kananmunaton (ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
G Gluteeniton (ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
0,050 l Rypsiöljy
0,500 kg Bataatti, oranssi
0,140 kg Vuohenjuusto
0,002 kg Timjami, tuore
Kuori bataatit, piko paloiksia ja asettele uunivuoalla.
Pilko vuohenjuusto ja lado bataattien päälle uunivuokaa. Laita päälle muutama oksa tuoretta timjamia ja hiukan öljyä. Paahda uunissa kunnes bataatti on pehmeää. 160 astetta n. 25 min.
Jäähdytä hiukan, poimi timjamin oksat pois ja soseuta kaikki.
0,200 l Kevytmaito, vähälaktoosinen
0,050 kg Bong Moussepohja-ainekset
Mittaa maito yleiskulhoon ja lisää mousseaines. Vatkaa täydellä teholla n. 5 min.
0,100 l Ranskankerma, vähälaktoosinen
0,005 kg Suola
0,001 kg Mustapippuri, rouhittu
Lisää ranskankerma, jäähtynyt bataattisose sekä mausteet.
Sekoita ja tarkista maku ja anna maustua n 2h.
Annoste tarjoilu astioihin tai syötäviin annosmaljoihin.
Makuasia 1/2024
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »