Bataattimousse
Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 30 g
Määrä: 0,6 kg
S
Soijaton
(ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
K
Kananmunaton
(ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
G
Gluteeniton
(ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
0,050 l | Rypsiöljy |
0,500 kg | Bataatti, oranssi |
0,140 kg | Vuohenjuusto |
0,002 kg | Timjami, tuore |
Kuori bataatit, piko paloiksia ja asettele uunivuoalla. | |
Pilko vuohenjuusto ja lado bataattien päälle uunivuokaa. Laita päälle muutama oksa tuoretta timjamia ja hiukan öljyä. Paahda uunissa kunnes bataatti on pehmeää. 160 astetta n. 25 min. | |
Jäähdytä hiukan, poimi timjamin oksat pois ja soseuta kaikki. | |
0,200 l | Kevytmaito, vähälaktoosinen |
0,050 kg | Bong Moussepohja-ainekset |
Mittaa maito yleiskulhoon ja lisää mousseaines. Vatkaa täydellä teholla n. 5 min. | |
0,100 l | Ranskankerma, vähälaktoosinen |
0,005 kg | Suola |
0,001 kg | Mustapippuri, rouhittu |
Lisää ranskankerma, jäähtynyt bataattisose sekä mausteet. | |
Sekoita ja tarkista maku ja anna maustua n 2h. | |
Annoste tarjoilu astioihin tai syötäviin annosmaljoihin. |