Äyriäiskeitto

Annoksia: 10 kpl
Annoskoko: 350 g
Määrä: 3,5 kg

Muokkaa annoskokoa tai annosmäärää

L Laktoositon (laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S Soijaton (ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
M Maidoton (ei lisätty maitoa tai maitotuotteita reseptin ainesosana)
K Kananmunaton (ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
0,024 kg Valkosipuli
0,079 kg Salottisipuli
0,016 kg Sokeri
0,008 kg Chilipaprika, punainen
0,016 l Oliiviöljy
Freesaa salottisipuli, valkosipuli, ja chili oliiviöljyssä sokerin kanssa.
0,048 kg Tomaattipyre
0,635 l Valkoviini, kuiva
0,953 l Vesi
0,079 l Touch of Taste Simpukkafondi
Lisää tomaattipyre, valkoviini, vesi ja ToT Simpukkafondi
0,079 kg Voi, laktoositon
0,008 kg Suola
0,008 kg Mustapippuri, rouhittu
Keitä n. 5 min, mausta suolalla ja pippurilla. Siivilöi puhtaaseen kattilaan ja sekoita kylmä voi sauvasekoittimella kuumaan keittoon juuri ennen tarjoilua.
PÄÄLLE:
0,635 kg Katkarapu, pakaste
0,635 kg Jokirapu, kokonainen
0,016 l Touch of Taste Simpukkafondi
0,008 kg Valkosipuli
0,159 l Rypsiöljy
0,191 kg Salaattisipuli
0,159 kg Lehtiselleri
0,071 kg Paprika, punainen
0,032 kg Basilika, tuore
Korianteri, tuore
Sitruuna
Valuta ravut. Hienonna sipulit, selleri, paprika ja basilika. Sekoita mukaan öljy, fondi ja valuneet ravut ja ripaus suolaa.
Anna maustua n. 2h.
Makuasia 1/2024
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »