Avocadomousse ja chilimarinoidut katkaravut
Annoksia: 10 kpl
Annoskoko: 55 g
Määrä: 0,55 kg
L
Laktoositon
(laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S
Soijaton
(ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
K
Kananmunaton
(ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
G
Gluteeniton
(ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
0,175 l | Laktoositon täysmaitojuoma |
0,025 kg | Bong Moussepohja-ainekset |
Mittaa kylmä maito ja mousseaines kulhoon, vatkaa ne vaahdoksi. | |
0,300 kg | Avocado, paseerattu |
0,500 kpl | Raastettu sitruunan kuori |
0,050 l | Ranskankerma, laktoositon |
Lisää joukkoon avocado, suola, 1/2 sitruunan raastettu kuori ja mausta muutamalla tipalla sitruunanmehua. Lisää ranskankerma ja sekoita tasaiseksi. | |
Paseeratun tai soseutetun avokadon sijasta voit käyttää myös esim. pakasteavocadokuutioita. | |
Mikäli käytät maustamatonta avocadopyrettä, mausta mousse suolalla. | |
0,150 kg | Katkarapu, pakaste |
0,050 l | Chilikastike, makea |
0,003 kg | Valkosipuli |
0,005 kg | Suola |
Valuta sulaneet katkaravut, kaada kulhoon ja mausta chilikastikkeella, suolalla ja valkosipulilla. Anna maustua ennen tarjoilua. | |
Annostele mousse kulhoihin ja laita kylmään. Tarjoile seuraavana päivänä. | |
Koristele mousse marinoiduilla katkaravuilla. |