Aprikoosi valkosuklaakakku
Annoksia: 12 kpl
Annoskoko: 125 g
Määrä: 1,5 kg
0,180 kg | Vetopohja, vaalea |
0,070 l | Aprikoosinektari |
0,070 kg | Aprikoosihillo |
Pohja: | |
Leikkaa vetopohja rengasvuokaan sopivaksi. Kastele pohja aprikoosinektarilla ja levitä päälle aprikoosihillo. | |
0,300 l | Kevytmaito, vähälaktoosinen |
0,200 kg | Maitorahka, laktoositon |
0,350 kg | IsoMitta Valkosuklaamousseainekset |
Täyte: | |
Vaahdota yleiskoneessa maito, rahka ja mousseainekset.Levitä vaahto pohjan päälle. Lyö rengasvuokaa pöytään, jotta vaahto leviää tasaisesti ja ilmataskut poistuvat. | |
Tasoita pinta. | |
0,200 l | Vesi |
0,040 kg | IsoMitta Aprikoosikiisseli/ -keittoainekset |
0,006 kg | Liivatelehti |
0,100 l | Aprikoosinektari |
Kiille: | |
Valmista kiisseli pakkauksen ohjeen mukaan. Sulata liotetut liivatteet nektarissa ja lisää kiisselin joukkoon. Kaada jäähtynyt seos kakun pintaan ja anna hyytyä kylmässä n.1h | |
Kakun voi pakastaa kiilteen hyydyttyä. | |
Rahkan tilalla voit käyttää kermaa tai tuorejuustoa. |