Aprikoosi-suklaatäytekakku

Annoksia: 15 kpl
Annoskoko: 100 g
Määrä: 1,5 kg

Muokkaa annoskokoa tai annosmäärää

L Laktoositon (laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S Soijaton (ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
0,500 kg Vetopohja, tumma
0,150 l Appelsiinituoremehu
Kostuta valmis vetopohja appelsiinimehulla.
0,120 kg IsoMitta Suklaamousseainekset
0,200 l Maitojuoma laktoositon kevyt
Vaahdota IsoMitta Suklaamousseainekset ja maito kuohkeaksi. Levitä vaahto sokerikakkulevyn pinnalle.
Leikkaa kakkulevy pitkittäin viiteen yhtä leveään osaan. Kääri yksi suikaleista tiukaksi rullaksi. Kääri loput suikaleet rullan ympärille, kunnes muodostuu iso pyöreä kakku.
0,200 kg Aprikoosimarmeladi
Levitä aprikoosimarmeladi kakun pinnalle ja reunoille ohuesti ja tasaisesti.
Kuorrutus:
0,150 l Vispikerma, laktoositon
0,300 kg Tumma suklaa
0,005 kg Voi, laktoositon
Kuumenna kasvirasvasekoite, sulata tumma suklaa ja sekoita joukkoon.
Kaada kuorrutus kakun pinnalle ja levitä tasaisesti. Muista kuorruttaa myös reunat.
0,030 kg Tumma suklaa
Raasta suklaasta rouhetta kakun päälle.
Makuasia 1/2024
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »