Aprikoosi-suklaatäytekakku
Annoksia: 15 kpl
Annoskoko: 100 g
Määrä: 1,5 kg
L
Laktoositon
(laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S
Soijaton
(ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
0,500 kg | Vetopohja, tumma |
0,150 l | Appelsiinituoremehu |
Kostuta valmis vetopohja appelsiinimehulla. | |
0,120 kg | IsoMitta Suklaamousseainekset |
0,200 l | Maitojuoma laktoositon kevyt |
Vaahdota IsoMitta Suklaamousseainekset ja maito kuohkeaksi. Levitä vaahto sokerikakkulevyn pinnalle. | |
Leikkaa kakkulevy pitkittäin viiteen yhtä leveään osaan. Kääri yksi suikaleista tiukaksi rullaksi. Kääri loput suikaleet rullan ympärille, kunnes muodostuu iso pyöreä kakku. | |
0,200 kg | Aprikoosimarmeladi |
Levitä aprikoosimarmeladi kakun pinnalle ja reunoille ohuesti ja tasaisesti. | |
Kuorrutus: | |
0,150 l | Vispikerma, laktoositon |
0,300 kg | Tumma suklaa |
0,005 kg | Voi, laktoositon |
Kuumenna kasvirasvasekoite, sulata tumma suklaa ja sekoita joukkoon. | |
Kaada kuorrutus kakun pinnalle ja levitä tasaisesti. Muista kuorruttaa myös reunat. | |
0,030 kg | Tumma suklaa |
Raasta suklaasta rouhetta kakun päälle. |