Ainolan omenapaistos
Annoksia: 50 kpl
Annoskoko: 100 g
Määrä: 5,0 kg
2,000 kg | Omenalohko, pakaste |
0,400 l | Vesi |
0,100 kg | IsoMitta Päärynä-omenakiisseliainekset |
Laita omenalohkot voideltuun GN-vuokaan. | |
Valmista kiisseli, anna tekeytyä 15 minuuttia ja levitä omenoiden päälle vuokaan. | |
Streusselmassa (murumassa) | |
0,100 kg | Margariini 60 %, laktoositon |
0,080 kg | Sokeri |
0,060 kg | Vehnäjauho |
0,080 kg | Kaurahiutale |
0,002 kg | Leivinjauhe |
Kaneli, jauhettu | |
Kastike: | |
Sekoita kaikki murumassan ainekset yleiskoneen lapavatkaimella tai käsin murumaiseksi seokseksi. Ripottele murumassa vuokaan tasaisesti ja paista kuivapaistolla uunissa 160°C:ssa noin 20 min, kunnes pinta on saanut väriä. | |
1,700 l | Maitojuoma laktoositon kevyt |
0,600 l | Kuohukerma, vähälaktoosinen |
0,270 kg | IsoMitta Vanhanajan vaniljakastike -ainekset |
Lisää maito ja kerma kulhoon ja sekoita joukkoon IsoMitta Vanhanajan Vaniljakastike -ainekset.Vatkaa ilmavaksi vaahdoksi. |