2018 Punajuuri-kvinoalasagne
Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 270 g
Määrä: 27,0 kg
0,863 kg | Kvinoa, suomalainen |
Mittaa kvinoa astiaan. Laske päälle kylmää vettä ja huuhtele hyvin siivilän avulla. Jätä huuhdellut siemenet siivilään 20 minuutiksi, näin ne valuvat mahdollisimman kuiviksi. Sekoittele ja kääntele siemeniä hieman valutuksen aikana. | |
Kiehauta vesi ja lisää kvinoa. Sekoittele välillä ja keitä 8 minuuttia. | |
12,000 l | Vesi |
4,160 kg | Punajuurikuutio |
0,114 l | Rypsiöljy |
0,052 kg | Piparjuuriraaste |
0,020 kg | Timjami, tuore |
Kuullota nopeasti punajuuret, hienonnettu timjami ja piparjuuritahna rypsiöljyssä. Lisää kvinoa joukkoon. | |
4,800 l | Maitojuoma laktoositon rasvaton |
1,950 kg | IsoMitta Lasagnekastikeainekset |
12,000 l | Vesi |
0,005 kg | Mustapippuri, rouhittu |
1,250 kg | Fetajuusto, kuutioitu |
Sokeri | |
Lisää joukkoon kastikeainekset, pippuri, juusto ja neste. Sekoita ja kiehauta. Anna kypsyä 5 minuuttia. | |
5,200 kg | IsoMitta Lasagnelevy |
1,250 kg | Juustoraasteseos, laktoositon |
Levitä voidellun GN 1/1 65 -vuoan pohjalle kastiketta ja lasagnelevyjä vuorotellen. Yhteen vuokaan menee 5 levyä. | |
Viimeiseksi annostele pinnalle kastiketta ja juustoraastetta. Paista lasagne yhdistelmäpaistolla 160°C noin 25 minuuttia. Anna hetki vetäytyä. | |
0,010 kg | Timjami, tuore |
0,380 kg | Punajuurikuutio |
Koristele hienonnetulla timjamilla ja punajuurikuutioilla. | |
Mittaa lämpötila. Ota näyte. Kirjaa ylös. |