2018 Punajuuri-kvinoalasagne

Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 270 g
Määrä: 27,0 kg

Muokkaa annoskokoa tai annosmäärää

0,863 kg Kvinoa, suomalainen
Mittaa kvinoa astiaan. Laske päälle kylmää vettä ja huuhtele hyvin siivilän avulla. Jätä huuhdellut siemenet siivilään 20 minuutiksi, näin ne valuvat mahdollisimman kuiviksi. Sekoittele ja kääntele siemeniä hieman valutuksen aikana.
Kiehauta vesi ja lisää kvinoa. Sekoittele välillä ja keitä 8 minuuttia.
12,000 l Vesi
4,160 kg Punajuurikuutio
0,114 l Rypsiöljy
0,052 kg Piparjuuriraaste
0,020 kg Timjami, tuore
Kuullota nopeasti punajuuret, hienonnettu timjami ja piparjuuritahna rypsiöljyssä. Lisää kvinoa joukkoon.
4,800 l Maitojuoma laktoositon rasvaton
1,950 kg IsoMitta Lasagnekastikeainekset
12,000 l Vesi
0,005 kg Mustapippuri, rouhittu
1,250 kg Fetajuusto, kuutioitu
Sokeri
Lisää joukkoon kastikeainekset, pippuri, juusto ja neste. Sekoita ja kiehauta. Anna kypsyä 5 minuuttia.
5,200 kg IsoMitta Lasagnelevy
1,250 kg Juustoraasteseos, laktoositon
Levitä voidellun GN 1/1 65 -vuoan pohjalle kastiketta ja lasagnelevyjä vuorotellen. Yhteen vuokaan menee 5 levyä.
Viimeiseksi annostele pinnalle kastiketta ja juustoraastetta. Paista lasagne yhdistelmäpaistolla 160°C noin 25 minuuttia. Anna hetki vetäytyä.
0,010 kg Timjami, tuore
0,380 kg Punajuurikuutio
Koristele hienonnetulla timjamilla ja punajuurikuutioilla.
Mittaa lämpötila. Ota näyte. Kirjaa ylös.
Makuasia 1/2024
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »