Makuasia 1/2024

Perinteikkäitä Chef René -majoneeseja on valmistettu samalla reseptillä jo vuodesta 1886. Niiden korkea laatu, herkullinen maku ja kauniin keltainen väri perustuvat aitoihin raaka- aineisiin: itsevalmistettuun sinappiin, raikkaaseen etikkaan, ensiluokkaiseen rypsiöljyyn sekä tietysti tuoreisiin munankeltuaisiin, joita Chef René -tuotteissa on jopa 8 %. Hyvän majoneesin tunnistaa siitä, että sitä on vaivaton työstää, ja että se soveltuu monenlaiseen yllättäväänkin herkkuun. Chef René Täysmajoneesin ja Chef René Kevytmajoneesin kanssa mahdollisuudet ovat lähes rajattomat. Nämä verrattomat tuot- teet toimivat esimerkiksi toastien välissä ja päällä, lämpimien leipien kuorrutteena, mutakakussa, voin tilalla perunamuusissa ja juuressoseissa, aamupalamunakkaassa, kastikkeena, leivittä- misessä, maustettuna tai sellaisenaan – kokeile niin tiedät! Chef René -majoneesit – ja onnistuminen on taattu! 4

RkJQdWJsaXNoZXIy MzQ2ODg=