Makuasia 1/2024

0,750 l laktoositonta täysmaitojuomaa 0,400 kg IsoMitta Suklaamousseainekset 0,070 kg piparminttukaramellimurskaa Vaahdota kylmä maito ja IsoMitta Suklaamousseainekset. Lisää joukkoon rouhittuja piparminttumakeisia. Kaada massa silikonivuokaan tai tavalliseen metalliseen rengaskakkuvuokaan. Jäädytä kakku yön yli. Kumoa jäädyke tarjoiluastialle ja koristele piparminttumakeisilla ja tuoreilla mintun lehdillä. Vinkki: kakku irtoaa helpoiten, kun vuokaa kastaa lämpimään veteen muutaman kerran ennen kumoamista. Laktoositon | Soijaton Kananmunaton | Gluteeniton Annoksia: 20 kpl Annoskoko: 55 g | Määrä:1,1 kg Minttu- suklaajäädyke 0,700 l vettä 0,040 kg IsoMitta Paistinkastikeainekset 0,025 kg maissitärkkelystä 0,230 kg sulatejuustovalmistetta 0,100 kg pihlajanmarjahyytelöä Sekoita IsoMitta Paistinkastikeainekset sekä tärkkelys kylmään veteen. Kiehauta kastike pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää sulatejuusto kastikkeeseen. Kuumenna kastike vielä nopeasti. Lisää viimeisenä joukkoon pihlajanmarjahyytelö. Laktoositon | Soijaton Kananmunaton | Gluteeniton Annoksia: 20 kpl Annoskoko: 50 g | Määrä: 1,0 kg Pihlajanmarja- paistinkastike 0,070 l ruokaöljyä 0,100 kg punasipulia 0,850 l vettä 0,181 kg Bong Punaviinikastikeainekset 0,150 l mustaherukkamehutiivistettä 0,140 kg mustaherukkaa (pakaste) 0,060 kg mustaherukkahyytelöä Freesaa öljyssä kuutioitu sipuli. Lisää osa vedestä ja loput osanestesuurustuksella Bong Punaviinikastikeainesten kera. Kuumenna ja lisää mehutiiviste, marjat ja hyytelö. Laktoositon | Soijaton | Maidoton Kananmunaton | Gluteeniton Annoksia: 21 kpl Annoskoko: 70 g | Määrä: 1,47 kg Mustaherukkaista punaviinikastiketta 17

RkJQdWJsaXNoZXIy MzQ2ODg=