Makuasia 1/2024

IsoMitta on ollut jo vuosikymmeniä yksi maamme suosituimmista HoReCa-tuotemerkeistä. IsoMitan jälkiruoat, keitot, kastikkeet, liemet, risotot ja muut luottotuotteet on suunniteltu helpottamaan ja sujuvoittamaan keittiöammattilaisten hektistä arkea. Yhdessä IsoMitan herkullisten reseptien kanssa ne tarjoavat inspiraatiota, uusia ideoita ja kokeilemisen arvoisia makukokonaisuuksia. IsoMitta Hall of Fame 1. IsoMitta Suklaamousse 3. IsoMitta/Bong Punaviinikastike 2. IsoMitta Paistinkastike Tämä IsoMitan kruunaamaton kuningas on pysynyt suosion huipulla vuodesta toiseen. Jo yli 30 vuotta samalla reseptillä valmistetussa IsoMitta Suklaamoussessa on laadukasta tummaa suklaata jopa 14 %, eikä pelkkää kaakaojauhetta kuten monissa vastaavissa tuotteissa. Suklaamoussen suklaa on peräisin Belgiasta, Barry Callebaut -nimiseltä suklaan- valmistajalta. Käytä Suklaamoussea ja muita IsoMitta-jäl- kiruokia leivontaan, täytteisiin, sellaisenaan sekä pohjana kaikenlaiselle luovuudelle! Saantokoko: 2 x 5 l Makunystyröitä kutkuttavien keitosten ykköstykki on keittiöam- mattilaisten taidon tukena aina vaan. IsoMitta/Bong Punaviinikastikkeella saat aikaiseksi tasalaatuisen ja ehdot- toman herkullisen kastikkeen. Käytä sellaisenaan, tuunaa mielesi mukaan tai täydennä makua vaikkapa yrteillä, kasviksilla tai portiviinillä. Tällä ei voi kuin onnistua! Saantokoko: 2 x 5 l Ammattilaisten salaiseksi aseeksi tituleerat- tu IsoMitta Paistinkastike on erinomainen pohja kaikille herkullisille keitoksille. Sen perusohjetta voi muunnella mielin määrin, joten myös käyttömahdollisuuksia on tarjolla kattilakaupalla. IsoMitta Paistinkastiketta voi höystää esimerkiksi yrteillä, suklaalla, glögillä tai pähkinöillä. Se sopii loistavasti myös laatikkojen, patojen ja pihvien liemeksi ja maun antajaksi. Tarjolla kahta eri saantokokoa: 2 x 15 l ja 2 x 35 l estradilla ensiluokkaisia makuja Kolmen kärki on valittu – palkintopallilla isosti kaikkea hyvää 16

RkJQdWJsaXNoZXIy MzQ2ODg=